Vind de beste fitness website 

Als fitness je hobby of je levensstijl is, wil je er graag zo vel mogelijk over weten. En wat is een betere plek om informatie te vergaren dan het internet? We helpen je een stukje op weg met een paar goede fitness websites om mee te beginnen. 

Fit.nl is een algemene fitness website. Hier vind je allerlei informatie over gezondheid, eten en diverse vormen van fitness. Een goed beginpunt om informatie te verzamelen.  

Ondersteunende voeding 

Ben je op zoek naar ondersteunende voeding voor je work-outs? Neem dan eens een kijkje op bodyenfit.nl. Deze fitness website is al jaren dé toonaangevende shop met de meeste producten voor zowel fitness fanatics als de gewone sporter.  

Als je sport bij een groter fitnesscentrum dan zou je ook kunnen kijken of deze al een website hebben waarop je meer informatie kunt vinden. Wellicht dat je hier ook trainingsschema’s en voedingsadvies kunt vinden.  

Zelf aan de slag 

Wil je liever zelf aan de slag, neem dan eens een kijkje op fitchannel.nl. Deze website biedt een grote variëteit aan online thuistrainingen aan onder begeleiding van professionele instructeurs. Voormalig bokser Remy Bojansky en schaatser Mark Tuitert zijn slechts twee van deze trainers. De trainingen variëren van yoga tot boksen en van krachttraining tot dans. Er is voor ieder wat wils.  

De tijdschriften Men’s Health en Woman’s Health hebben ook elk een eigen website waarop allerlei informatie te vinden is over fitness en gezondheid. Langere artikelen vind je in  het tijdschrift zelf, maar de website bieden veel nuttige en interessante informatie.  

Genoeg fitness websites dus om je zoektocht naar informatie te starten en je fitness honger te stillen.